"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2656 %-0.04
37,1220 %0.35
2.294.392 %0.639
3.014,77 0,73
Ara
İşçi Haber Gündem Yeğen Ömer Öcalan, İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüştü! İşte ilk açıklamaları...

Yeğen Ömer Öcalan, İmralı'da Abdullah Öcalan ile görüştü! İşte ilk açıklamaları...

PKK lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan, İmralı Cezaevi'nde amcasıyla gerçekleştirdiği görüşmeye dair önemli açıklamalarda bulundu. Ömer Öcalan, teröristbaşı ile en son 3 Mart 2020'de yüz yüze görüşme gerçekleştirmişti. Görüşmeye dair tüm detaylar haberimizde...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan'a yönelik yaptığı çağrıların ardından, DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan dün İmralı Adası'na gitti. Abdullah Öcalan'ın yeğeni Ömer Öcalan, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Abdullah Öcalan ile en son yüz yüze yapılan görüşme 3 Mart 2020 tarihindeydi. Biz aile olarak yıllar sonra 23 Ekim 2024 günü Sayın Öcalan ile görüşme gerçekleştirdik. Bir yasal hak olan rutin aile görüşünün, koşullar ne olursa olsun devam etmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Görüşme Sabah 11.00'de Başladı

Abdullah Öcalan ile Ömer Öcalan arasındaki görüşmenin sabah saat 11.00'de başladığı ve öğleden sonraya kadar sürdüğü bildirildi.

Öte yandan, DEM Parti kaynakları geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada, Ömer Öcalan’a izin verildiği veya görüşme yaptığı yönündeki haberleri yalanladı. "Beklentimiz, tecridin kalkması ve görüşmelerin olağan seyri içinde devam etmesidir. DEM Parti olarak spekülasyonlara inanılmamasını rica ediyoruz," ifadeleriyle durumu netleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *