"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2350 %0.05
37,0660 %0.1
2.307.899 %0.336
3.018,68 0,88
Ara
İşçi Haber Gündem 'Yenidoğan Çetesi' soruşturmasında adı geçen CHP'li Ahmet Atilla Yılmaz istifa etti

'Yenidoğan Çetesi' soruşturmasında adı geçen CHP'li Ahmet Atilla Yılmaz istifa etti

‘Yenidoğan Çetesi’ soruşturmasında adı geçen Medilife Beylikdüzü Hastanesi’nin başhekimi ve İBB meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz, görevinden istifa etti.

Türkiye'de bebek acil hastalarının haksız kazanç elde etmek amacıyla özel hastanelere yönlendirilmesi ve bu süreçte ölümlerine neden olduğu tespit edilen "yenidoğan çetesi" skandalı, büyük bir infial yarattı. Söz konusu skandalda adı geçen Medilife Beylikdüzü Hastanesi’nin başhekimi ve İBB meclis üyesi Ahmet Atilla Yılmaz, CHP’deki görevinden istifa etti.

Yılmaz'ın istifa dilekçesini CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na sunduğu belirtildi. Dilekçesinde, "Sürecin siyasallaştırılmaması adına mensubu olduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nin kurumsal kimliğine de zarar vermemek için partiden istifa ediyorum," ifadelerine yer verdi.

Resim

ÖZGÜR ÖZEL “CHP'Lİ VARSA ONU PARTİDE TUTAN NAMUSSUZDUR” DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "İletişim Başkanlığı’ndan medyaya şunu pompalıyorlar; Bu işin içerisinde CHP’nin bir belediye meclis üyesi var. Arkadaşlar, çok arayacaksanız, son lafı baştan söyleyeyim: Bu işin içinde, böyle içinde değil, 10 kilometre kenarında bir tane CHP’li varsa onu partide tutan namussuzdur, şerefsizdir," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *