"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Yusuf Dikeç ve Elon Musk'ın diyaloğu sosyal medyada viral oldu

Yusuf Dikeç ve Elon Musk'ın diyaloğu sosyal medyada viral oldu

Paris 2024'te 10 metre havalı tabanca karışık takımda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, rahat duruşuyla dünya gündemindeydi. Şimdi ise Elon Musk'a sorduğu soruyla dikkat çekti.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan Yusuf Dikeç, oyunlar sırasında ekipman kullanmadan, elleri cebinde rahat duruşuyla dikkat çekmişti.

Yusuf Dikeç'in dünyanın dört bir yanında paylaşılan ikonik fotoğrafı halen konuşulurken, Dikeç kendi X hesabını açtı ve X'in kurucusu Elon Musk'a bir soru yöneltti.

Dikeç, Musk'ı etiketlediği paylaşımında, "Merhaba Elon, sizce geleceğin robotları olimpiyatlarda elleri ceplerinde madalya kazanabilecek mi? Bunu kıtaları birleştiren kültür başkenti İstanbul'da tartışmaya ne dersiniz?" ifadelerini kullandı.

Musk'ın Dikeç'e yanıtı gecikmedi ve "Robotlar her zaman hedefi tam ortasına vuracak" açıklamasında bulundu. 

Musk bir diğer yanıtında ise, "İstanbul'u ziyaret etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Dünyanın en güzel şehirlerinden biri" ifadelerini kullandı.

3 Ağustos günü resmi X hesabını açan Dikeç'in "Merhaba X" paylaşımı, X'in resmi hesabı tarafından alıntılandı. X'in resmi hesabı tarafından yapılan paylaşımda, Dikeç'in Olimpiyatlar'da kendisi gibi davrandığını belirterek, "X'e hoş geldin" ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *