"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Ziraat Bankası çöktü mü? Ziraat Bankası'na neden giriş yapılamıyor?

Ziraat Bankası çöktü mü? Ziraat Bankası'na neden giriş yapılamıyor?

Ziraat Bankası'nın, Türkiye'nin en çok kullanılan mobil bankacılık uygulamalarından olan Ziraat Mobil uygulaması, Türkiye genelinde çöktü mü? İşte detaylar...

Ziraat Bankası’nın mobil uygulaması ‘Ziraat Mobil – Dijital Bankacılık’, an itibarı ile erişim sorunları yaşıyor. Bununla birlikte, kullanıcılar banka ve kredi kartıyla alışveriş yapamadıklarını belirtiyor.

ZİRAAT MOBİL'E ERİŞİM VAR MI?

Ziraat Mobil uygulamasına, 15 Ekim 2024 tarihi ve yaklaşık olarak 15.30 sularından beri erişim sağlanamıyor. Hem X (Twitter) hem de  Instagram gibi sosyal medya platformlarında, kullanıcılar hesaplarına giriş yapamadıklarını bildiriyorlar.

Hem mobil uygulamadan hem web sürümü üzerinden dijital bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek için giriş yapmaya çalışan kullanıcılar, ‘Özür dileriz, işleminizi gerçekleştiremiyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz’ bildirimi ile karşılaşıyor.

Ziraat Mobil uygulamasına giriş yapamayan kullanıcıların yanı sıra, Ziraat Bankası müşterileri, banka ve kredi kartıyla pos cihazlarından alışveriş yapamadıklarını, ATM’lerden de işlem sağlayamadıklarını dile getiriyorlar.

Ziraat Bankası ise henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmadı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *