SpaceX'e 2,5 milyon dolar haciz geldi! SpaceX'e 2,5 milyon dolar haciz geldi!

iPhone kullanıcılarının daha öncesinde de birkaç kez yaşadığı alarm sorunu bir kez daha gündemde. Bazı sosyal medya kullanıcılarının yaptığı paylaşımlarda, bazı iPhone alarmlarının ses vermemesine neden olan bir sorun olduğu ve kullanıcıların uyuyakaldığı bildirildi. Apple ise iddiaları kabul etti.

Birçok iPhone kullanıcısı tarafından tercih edilen cihazın Saat uygulamasında yerleşik olarak bulunan alarm, bugünlerde hatalarıyla gündemde. iPhone kullanıcıları şikayette bulunarak, alarmlarının çalmadığını ve bunun da işe ve okula geç kalmalarına neden olduğunu bildirdi.

Apple, sorunu doğruladı ve hızlı bir şekilde düzeltmek için çalıştığını açıkladı.

HATANIN SEBEBİ BİLİNMİYOR

iPhone'larda yaşanan alarm sorununun kaynağı hala belirlenemedi. Söz konusu hatadan kaç kişinin etkilendiği, soruna neyin yol açmış olabileceği ya da kullanıcıların bu sorunu gidermek için ne yapabilecekleri hakkında cevap bulunabilmiş değil.

Ayrıca hatanın belirli iPhone modelleriyle mi yoksa iOS yazılımının belirli bir sürümüyle mi sınırlı olduğu da belirlenemedi.

iPhone tüm bu sorulara yanıt olarak şu anda, kullanıcıları yatmadan önce alarmlarını iki kez kontrol ederek ayarlarının doğru olduğundan ve ses seviyesinin açık olduğundan emin olmaya teşvik ediliyor.

Editör: Öznur Kaya