"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2571 %-0.01
37,0207 %0.04
2.306.000 %-0.698
3.030,79 0,09
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Astrolog Duygu Demir'den EYT tahminleri

Astrolog Duygu Demir'den EYT tahminleri

Astrolog Duygu Demir EYT konusuna ilişkin tahminlerini dile getirdi. Demir, " EYT için bu sene içinde çözüm olacaktır diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Yaklaşık beş milyon EYT'li vatandaş maddi ve manevi mağduriyet yaşamasına sebep olan EYT sorununa henüz bir çözüm bulunabilmiş değil. İktidar ve muhalefet Emeklilikte Yaşa Takılanlar için bir adım atılacağını söyledi.

Yıllardır birçok insanın hayatını derinden etkileyen, maddi ve manevi olarak zor bir süreçten geçmelerine sebep olan EYT sorunu hala bir çözüm sürecine giremedi. EYT sorunu Duygu Demir'in gündeminde yer aldı.  

Demir, " EYT İi çin  30 nisan 16 mayıs arasında bir çözüm planı gelecek diye düşünüyorum.  Mayıs ayında konuşulup temmuz sonu ağustos'ta bir karara bağlanabilir ama...Bu sene içinde çözüm olacaktır diye düşünüyorum." dedi.

Yorumlar
e
eyt maduru 2 yıl önce
Yav kardeşim önümüzde seçim var bunu bilmek için astrolok mastrolok olmaya gerek yok.Mecburiyetten iktidarı kayıp etmemek için 2022 yılında eyt çıkaracak ak parti.Oy ihtiyacı olmazsa çıkarmazdı eyt aileleriyle beraber 15 milyon oy demek eyt kimi desteklerse o iktidar olur.Millet partiye martiye bakmıyor cebine bakıyor evine ekmek götüremiyor eyr nin gasp edilen hakkını kim verirse 15 milyon oyuda o alır.VESSELAM
BEĞENME
0
CEVAPLA