"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2571 %-0.01
37,0207 %0.04
2.306.000 %-0.698
3.030,79 0,09
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Astrolog Turan'dan EYT açıklaması

Astrolog Turan'dan EYT açıklaması

Ünlü Astrolog Zeynep Turan, Emeklilikte Yaşa Takılanların ve erken seçimin mart ayında konuşulacağını açıkladı.

Binlerce insanın maddi ve manevi mağduriyet yaşamasına sebep olan EYT sorununa henüz bir çözüm bulunabilmiş değil. İktidar ve muhalefet Emeklilikte Yaşa Takılanlar için bir adım atılacağını söyledi.

Yıllardır birçok insanın hayatını derinden etkileyen, maddi ve manevi olarak zor bir süreçten geçmelerine sebep olan EYT sorunu hala bir çözüm sürecine giremedi. EYT sorunu Zeynep Turan'ın da gündeminde yer aldı.  Ünlü Astrolog Zeynep Turan, "Siyaset meydanında herkes akıl akıldan üstündürü oynarken, halk ve gençler de söz hakkına sahip olacak. İktidarın da muhalefetin de açıklamalarını ilk defa bu ay duyacağız." diyerek Mart ayını işaret etti.

EYT'de son gelişmeler

Binlerce insanı mağdur eden EYT sorunu mecliste de gündemde kalmaya devam ediyor.

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Meclis'te basın toplantısı düzenledi. Özel, MHP milletvekili Arzu Erdem’in EYT teklifinin genel kurul gündemine getirilmesini istedi ve “ayakta çift elle oy vereceğiz.” diyerek EYT konusunu tekrar gündeme getirerek,

Özel, “Biz yırtacak atacak olsak, Ulvi Yönter’in uzman çavuşlar söz verip tutmayacağını bile bile kağıt israfı yapıp, yaptırdığı kanun tekliflerini atarız. Atmıyoruz, kıymet veriyoruz, hatırlatıyoruz. Hani Ulvi Bey? Meclis’in uzman çavuşu yine arazi; yine eğitimde yok, talimde yok. Hadi gel, getir, iki elimle oy vereceğim uzman çavuşların işini çözelim. Yok…Yok ama bunları yapmayın, milleti kandırın, sonra bu krizden bu ülkeyi nasıl çıkarırız diye çalışılmış, mutabakata varılmış, millete arz edilen bir belgeye hakaretler sıralayın. Bizi bu ittifaka millet itiyor, millet itiyor. Çünkü sizden kurtulmak istiyor.” açıklamasında bulundu.

EYT'lilerin itirazı var

EYT mağdurları haklarına kavuşmak için her platformdan seslerini duyurmaya devam ediyor. BBN Türk kanalında yayınlanan Gökhan Kayış'ın sunuculuğunu üstlendiği programda, EYT'liler #tirazım var etiketi ile Twitter üzerinden paylaşım yaptı. Bu paylaşımı programda okuyan Gökhan Kayış, bütün EYT'lilere teşekkür etti.

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *