"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Bağ-Kur tescil mağdurları Ankara’da basın açıklaması yapacak

Bağ-Kur tescil mağdurları Ankara’da basın açıklaması yapacak

Bağkur tescil mağdurları, Ankara'da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak. Etkinlikte, mağdurlar yaşadıkları sorunları dile getirip çözüm çağrısında bulunacak.

Bağkur tescil mağdurları, haklarını aramak için Ankara’da bir araya geliyor. 4 Ekim 2024 tarihinde saat 11:00’de, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde yapılacak basın açıklamasında, Bağkur primleriyle ilgili yaşadıkları sorunları ve mağduriyetlerini dile getirecekler.

Resim

Bu etkinlikte, Bağkur tescil sorunlarına çözüm bulunması çağrısında bulunacak olan mağdurlar, yetkililere seslerini duyurmak için topluca harekete geçecek. Etkinliğe tüm Bağkur mağdurları ve destekçileri davet edildi.

Yetkililere yapılan çağrıda, “Yaşadığımız sorunlar ve mağduriyetler hakkında bilgi vereceğiz. Bu konuda bir an önce çözüm bulunmasını bekliyoruz. Tüm mağdurlarımızı ve bu soruna duyarlı olan herkesi yanımızda görmek istiyoruz” denildi.

Ankara’daki basın açıklaması, mağdurların haklarını savunma ve adalet talep etme konusunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *