"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Hukukçu Kayabaşı hakkında yolsuzluk iddiası

Hukukçu Kayabaşı hakkında yolsuzluk iddiası

Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud ALTUNSOY’un X Platformu üzerinden yayınlamış olduğu paylaşımlar sendikal camiada bomba etkisi yarattı.

Geçtiğimiz haftalarda Enerji İş Sendikası Genel Başkanı Mahmud ALTUNSOY’un X Platformu üzerinden yayınlamış olduğu paylaşımlar sendikal camiada bomba etkisi yaratmıştı.

ALTUNSOY'un paylaşımlarından özetle;

Mehmet Ali Kayabaşı’ nın güveni kötüye kullanma, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, cebir, tehdit, kamu hizmetlerinden yararlanma hakkının engellenmesi, sendikal hakların kullanılmasının engellenmesi, özel belgede sahtecilik, özel belgeyi bozmak, yok etmek veya gizlemek, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama gibi birçok suç işlediği noktasında da kesin ve net ifadelere yer verilmişti.

Genel Başkanlığını yürüttüğü Öz Taşıma İş Sendikası’nın Genel Başkanlık seçiminde ve öncesinde de yapmış olduğu çeşitli fiillerle gündeme gelen Mehmet Ali KAYABAŞI geçtiğimiz Mayıs ayında da Enerji İşçileri Sendikası’nın Kurucu Genel Başkanı Mahmud ALTUNSOY’a karşı  aynı fiillere girişmiş Enerji İşçileri Sendikası’nın delegelerine rüşvet teklif ederek ALTUNSOY’a karşı seçimde kumpas girişiminde bulunacağı iddia edilmişti.  Zira geçmişe bakıldığında da Öz Taşıma İş Sendikası’nın Genel Başkanlık seçiminde “BABA” diye hitap ettiği Mustafa TORUNTAY’ın Genel Başkanlıktan gidiş süreci ve sonrasında konuşulanlar KAYABAŞI’nın bu konularda anılan isim olmasına sebep oluyor. Yukarıda bahsettiğimiz gibi kendisinden herhangi bir açıklama gelmemesi konuyla alakalı bir yalanlamada bulunmaması da söylemleri ve haberleri de her geçen gün artırıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *