"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Staj ve çıraklık mağdurları için Kocaeli’de önemli buluşma

Staj ve çıraklık mağdurları için Kocaeli’de önemli buluşma

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı, Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal ve yönetimiyle yaptığı görüşmede, 3308 zorunlu mesleki eğitim kapsamında çıraklık ve staj mağduriyetlerine dikkat çekti. Batı, bu sorunların çözümü için imza kampanyası başlatacaklarını ve mağdurlara destek vereceklerini duyurdu.

Kocaeli ÇSSM Dernek Başkanı Beyhan Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, MHP Kocaeli İl Başkanlığına atanan Tuncay Batı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, 3308 zorunlu mesleki eğitim konusunun ele alındığı öğrenildi. Başkan Tuncay Batı, MHP Kocaeli İl Başkanı olarak herkesi kucaklamak istediğini vurguladı.

STAJ VE ÇIRAKLIK MAĞDURİYETİ GÜNDEME GELDİ

Ziyaret sırasında, Beyhan Ünal, 3308 zorunlu mesleki eğitim sürecinden mağdur olan grupların yaşadığı sıkıntıları aktardı. Bu kesimin, MHP’nin seçim beyannamelerine girdiğini belirten Ünal, birçok milletvekilinin konuyla ilgili vaatlerde bulunduğunu ifade etti. Ünal, “Arkadaşlarımız sürekli bir beklenti içerisindeler. Buradaki mağdur kesimin kucaklanması ve sorunlarının çözümü adına somut adımlar atılmasını istiyoruz” dedi.

BAŞKAN BATI'NIN YAKLAŞIMI

Tuncay Batı, konunun önemine dikkat çekerek, Kocaeli ÇSSM yönetiminin taleplerini ciddiyetle ele alacağını belirtti. Batı, “Bugüne kadar sürecin takipçisiydim, bundan sonra da takip edeceğim. Ben bu konuda sizin yanınızdayım. Ancak sizlerden de bir isteğim var. Önümüzdeki Çarşamba, 23 Ekim 2024 tarihinde saat 13:30’da tekrar benim yanıma gelin” diyerek mağdur kardeşlerle bir araya gelme fırsatı yaratacaklarını vurguladı.

İMZA KAMPANYASI

Başkan Batı, mağdur olan kardeşler için bir dilekçe ile imza kampanyası düzenlenmesini istedi. “Mağdur olan ve destek veren herkesin imzalarını toplayın, bana getirin. Ben de bu imzaları Ankara’ya, hem genel merkeze hem de gerekli yerlere ileteceğim” dedi. Bu çağrı üzerine, Kocaeli ÇSSM Derneği harekete geçerek çalışmalarını hızlandırdı.

23 EKİM 2024 TOPLANIYORLAR

Beyhan Ünal, tüm mağdurları 23 Ekim 2024 tarihinde, saat 13:30’da Kocaeli İl Başkanlığına beklediğini duyurdu. Ünal, bu buluşmanın, sorunların çözümü adına önemli bir fırsat olacağını ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *