"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2571 %-0.01
37,0207 %0.04
2.306.000 %-0.698
3.030,79 0,09
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Staj ve Çıraklık Mağdurları Özgür Özel'den miting için söz aldı

Staj ve Çıraklık Mağdurları Özgür Özel'den miting için söz aldı

İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Semiha Özek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelerek mağdurlar için destek sözü aldı.

İzmir Staj ve Çıraklık Mağdurları Derneği Başkanı Semiha Özek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelerek mağdurlar için destek sözü aldı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığının, çıraklık ve staj sigortalarının ödenmesi konusunda önemli bir adım atması bekleniyor. 2000-2008 arası sigorta girişi yapanlar için kademeli emeklilik imkanı getirilmesi gündemde. 

1999 ve 2000 sonrasında sigorta girişi olanlar için staj ve çıraklık sigortalarının ödenmesi üzerinde yapılan çalışmalar, 2000-2008 dönemi arasında sigorta girişi yapanlar için kademeli emeklilik imkanının kapıda olduğunun göstergesi olarak kabul ediliyor.

VERİLEN SÖZLER HATIRLATILDI

İzmir Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Dernek Başkanı Semiha Özek, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya gelerek çiçek takdim etti.

Özek, "Sayın Özgür başkanım bizler mağduruz, küçük yaşta kandırıldık, emek verdik. CHP olarak bize sözünüz var; çalıştay sözünüz var, miting sözünüz var, bu kitleye sözünüz var. İş kazasında hayatını kaybeden Arda'ya sözünüz var, Alperen Enes'e sözünüz var,  mitinginizi bir an önce yapalım" dedi.

Özgür Özel ise, "Tamam sıkıntı yok bir an önce staj ve çıraklık mağdurlarına mitingi yapalım, sorunuzu her zaman dillendirmeye devam edeceğim ta ki bu mağduriyet gidene kadar" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *