"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2706 %0
37,0230 %0.04
2.299.540 %-0.565
3.027,58 -0,01
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Kocaeli'de hak arayışı için toplanıyor

Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Kocaeli'de hak arayışı için toplanıyor

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, uzun süredir çözülmeyen sorunlarına dikkat çekmek için Kocaeli Anıtpark'ta Hak İş tarafından düzenlenen mitinge katılacak.

Staj ve çıraklık sigortası mağdurları, hak arayışlarını sürdürmek üzere Kocaeli’de büyük bir miting düzenliyor. Hak İş tarafından organize edilen etkinlikte, mağdurlar seslerini duyurmak ve yıllardır devam eden mağduriyetlerine çözüm aramak amacıyla bir araya gelecekler. Miting, 5 Eylül Perşembe günü (bugün) saat 18:30’da Kocaeli Anıtpark’ta başlayacak.

Whatsapp Image 2024 09 04 At 14.29.51

Uzun yıllardır staj ve çıraklık dönemlerinde yaşadıkları sigorta mağduriyetlerini gidermek için mücadele eden emekçiler, bu mitingle taleplerini kamuoyuna duyuracak. “Duyulmayan sesimizi buradan bir nebze de olsa duyurmak bizim için bir görev,” diyen mağdurlar, etkinliğe yüksek katılım çağrısında bulunuyor.

Emekçilerin ülkenin kalkınmasındaki büyük rollerine dikkat çeken mağdurlar, zorlu koşullarda bile fabrikalarda özveriyle çalıştıklarını vurgulayarak, haklarını talep etmek için birleşiyorlar. Genç yaşta stajyer veya çırak olarak çalıştırılan ve sigorta hakları ellerinden alınan bu bireyler, yıllardır göz ardı edilen mağduriyetlerinin çözülmesini talep ediyor.

Whatsapp Image 2024 09 04 At 14.29.51 (1)

Mitingde, mağdurlar vergi adaleti ve sosyal güvenlik hakkındaki sorunlarına dair çözüm önerilerini yüksek sesle dile getirecek. Hak İş tarafından organize edilen bu etkinlik, staj ve çıraklık sigortası mağdurlarının hak arayışını ve dayanışmasını sergileyen önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *