"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2409 %0.06
37,0648 %0.08
2.299.955 %0.091
3.017,18 0,83
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Türk Telekom ATS çalışanları kadro istiyor!

Türk Telekom ATS çalışanları kadro istiyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'dan taşerona kadro konusuna ilişkin bir açıklama gelmezken Türk Telekom ATS çalışanları, kadro taleplerini yineledi.

Taşerona kadro konusu, yüz binlerce işçi ve ailesinin geleceğini belirleyen önemli bir mesele olarak tartışma konusu olmaya devam ediyor. Taşeron işçiler, seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirilmesini, taşeron işçilerin çalışma koşullarını iyileştirecek ve geçim sıkıntılarını azaltacak adımların atılmasını bekliyor.

Taşeron işçiler, sosyal medya aracılığıyla seslerini duyurmaya çalışarak yetkililerden kadro taleplerine olumlu yanıt vermelerini bekliyor. Kadro bekleyen taşeron işçiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan,Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay ve Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'a çağrıda bulunarak seçimden önce verilen kadro sözlerinin tutulmasını talep ediyor.

Türk Telekom taşeron saha personellerinden kadro talebi!

Seçim öncesi eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, taşerona kadro sorununun çözüleceğini ifade etmişti. Ancak seçimi Cumhur İttifakı'nın kazanması sonrasında yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı olan Vedat Işıkhan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Ancak bu sessizliğe tepki gösteren Türk Telekom taşeron saha personelleri, kadro taleplerini bir kez daha yeniledi.

Türk Telekom taşeron saha personelleri yıllardır kendileriyle aynı işi yapan kadrolu meslektaşlarıyla aynı haklara sahip olmak istiyor. Bunun için de yetkililere seslerini duyurmaya çalışan Türk Telekom ATS çalışanları, 29 Ekim 2023 pazar akşamı saat 18:00'da sosyal medya hesaplarından (X platformunda) TT çalışması yürütecek. Bununla birlikte kadro taleplerini dile getiren çalışanlar yetkililerin kendilerini dikkate almasını umuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *