"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber İşçi Haberleri Türk Telekom taşeron personeli kadro bekliyor

Türk Telekom taşeron personeli kadro bekliyor

Türk Telekom ATS çalışanları, yaşam mücadelesi verirken, eşit haklar ve kadro taleplerini yükseltiyor.

Türk Telekom ATS çalışanları, uzun süredir yaşadıkları zorlukları sosyal medya üzerinden dile getirerek kamuoyunun dikkatini çekiyor. #zordayızgeçinemiyoruz etiketiyle yapılan paylaşımlar, işçilerin karşılaştığı ağır koşulları ve taleplerini ortaya koyuyor.

Yıllık izin haklarının dahi olmadığını belirten işçiler, çalışma koşullarının son derece yetersiz olduğunu dile getiriyor. Uzun saatler boyunca, çoğu zaman geç saatlere kadar çalışmak zorunda kalan taşeron işçiler, emeklerinin karşılığını almakta zorlandıklarını ve sürekli bir belirsizlik içinde yaşadıklarını aktarıyor.

Resim

Özellikle yaşı 35’i geçen ve lise mezunu olan çalışanların kadroya alınmaması, bu gruptaki işçiler arasında büyük bir haksızlık hissi yaratıyor. Eğitim durumu ve yaşa dayalı ayrımcılığa uğradıklarını düşünen işçiler, eşit işe eşit maaş ve hak talep ediyor.

Her yıl sözleşme yenilemekten bıktıklarını dile getiren Türk Telekom ATS çalışanları, bu belirsizliklerin sona ermesini istiyor. Sürekli değişen şartlar ve güvencesizlik, işçilerin motivasyonunu olumsuz etkiliyor.

Sosyal medya üzerinden sıkça mağduriyetlerini dile getiren taşeron çalışanlar, konunun çözümü için yetkililere sesleniyor. İş bırakma eylemleri ve grevlerle taleplerini duyurmaya çalışan işçiler, daha iyi çalışma koşulları ve kadro taleplerinin bir an önce yerine getirilmesini bekliyor.

Resim

Türk Telekom ATS çalışanları, bu haksızlıkların sona ermesi için toplumsal destek arayışında olduklarını belirtirken, yaşadıkları zorlukların giderilmesini talep ediyor. Geçim sıkıntısı ve çalışma koşullarının iyileştirilmesi konusundaki talepleri, sosyal medyada geniş bir yankı uyandırmaya devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *