"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2516 %0.09
37,0928 %0.19
2.307.382 %-1.364
3.009,16 0,56
Ara
İşçi Haber İşçinin Gündemi Demiryol-İş Sendikası'ndan örnek sendikacılık anlayışı!

Demiryol-İş Sendikası'ndan örnek sendikacılık anlayışı!

Demiryol-İş Sendikası'nın üyeleri için düzenlediği etkinlikler adeta örnek sendikacılık anlayışının bir yansıması olarak görülüyor. Üyelerinin motivasyonlarını artırmak için çeşitli etkinlikler düzenleyen sendika aynı zamanda birlikteliği güçlendiriyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Metro İstanbul ve Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) çalışanları için sendikacılık anlayışının en güzel örneklerinden biri hayata geçiriliyor. Demiryol-İş Sendikası, üyelerinin motivasyonunu artırmak ve birlikteliği güçlendirmek amacıyla üyeleri için özel bir etkinlik düzenliyor.

Demiryol Işçi Sendikası

TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ SÜRECİ BAŞLIYOR

Önümüzdeki iki ay içerisinde, Metro İstanbul’da 2 bin 500 üyenin etkileneceği toplu iş sözleşmesi süreci başlayacak. Bu süreç, çalışanların hak ve menfaatlerini koruma adına kritik bir öneme sahip. Sendika, bu dönemde üyelerinin motivasyonunu artırmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmeyi hedefliyor.

Bu amaçla, Demiryol-İş Sendikası her hafta 150 üyeyi Jolly Joker’de düzenlenen konserlere ücretsiz olarak gönderme kararı aldı. Üyelerin katılacağı bu etkinlikler, sadece müzikle buluşmalarını sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda motivasyonlarını da artıracak. Demiryol-İş Sendikası’nın bu girişimi, adeta örnek sendikacılık anlayışının bir yansıması olarak görülüyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *