"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2517 %-0.03
37,0413 %0.09
2.304.856 %-0.741
3.032,11 0,14
Ara
İşçi Haber İstanbul Akıl almaz cinayet! Öğretmen kurşun yağmuruna tutuldu!

Akıl almaz cinayet! Öğretmen kurşun yağmuruna tutuldu!

Fatih’te şüpheli bir şahıs, Abdulbaki Durmaz (44) isimli öğretmenin aracına kurşun yağdırdı. Kurşunların isabet etmesi sonucu Durmaz hayatını kaybetti.

Olay, sabah saatlerinde Fatih Topkapı Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Abdulbaki Durmaz (44) isimli Türkçe öğretmeni aracıyla seyir halindeyken, taksiden inen bir şüpheli Durmaz’ın aracına art arda ateş ettikten sonra aynı taksiyle olay yerinden kaçtı.

Vücuduna çok sayıda mermi isabet eden Durmaz ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir süre yaya olarak kaçan şüpheli, daha sonra taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı. Polis ekipleri kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Cinayetin ardından olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri çalışmalarını derinleştirdi. Şüphelinin bindiği ticari taksi şoförünün F.G. olduğu tespit edildi. Taksi sürücüsü F.G., telefonda yapılan görüşmede şüpheliyi olay yerinden aldıktan sonra yine olay yerine yakın bir yerde bıraktığını iddia etti. Ardından polis ekipleri taksi sürücüsü F.G.'ye yeniden ulaşmaya çalıştı. Ancak F.G.'nin telefonunu kapattığı belirlendi. F.G.'nin taksiyi Bağcılar'da diğer şoföre bıraktığı belirlendi.

Olay yerinde yapılan incelemelerde 8 adet kovan ile öldürülen şahsın aracında ise ruhsatsız tabanca bulundu.

Çalışmaların devamında kamera kayıtları detaylı bir şekilde incelendi. Şüphelinin, ticari taksi şoförü F.G.'nin kardeşi A.G. olduğu tespit edildi. Taraflar arasında kan davasının bulunduğu ve şüphelilerin babalarının 2023 yılında Batman'da husumetlileri tarafından öldürüldüğü ve öğretmenin kan davası kaynaklı öldürülmüş olabileceği öğrenildi.

Birer suç kaydı olduğu belirlenen firarilerin yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *