"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2769 %-0.02
37,1041 %0.27
2.313.176 %0.417
3.004,15 0,38
Ara
İşçi Haber İstanbul Akılalmaz olay: Motosikletli şüpheli 13 yaşındaki kızı uyurken vurdu

Akılalmaz olay: Motosikletli şüpheli 13 yaşındaki kızı uyurken vurdu

Sultangazi'de 13 yaşındaki çocuk yatağında uyurken vuruldu. Görgü tanıklarının ifadesine göre, motosikletli bir kişi 4 katlı binaya yaklaşarak bodrum katına doğru ateş açtı.

Olay, saat 09.00 sıralarında Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, motosikletli bir şüpheli 4 katlı binanın önüne gelerek tabancayla binanın bodrum katına ateş etti. Kurşunlar, pencereden içeri girerek o sırada uyumakta olan 13 yaşındaki Evin A.'ya isabet etti. Evin A. yaralanırken, saldırgan olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kolundan yaralanan Evin A. ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

Evin A.'nın annesi Semra Akdağ, "Kız kanlar içindeydi. 'Anne' diye seslendi. Geldim, halini görünce şok geçirdim. Daha da kendime gelemedim. Hastaneye kaldırıldı. Kimin yaptığını da bilmiyoruz. Durduk yere oldu. Kız kan içindeydi. Bilgi alamadık. Ses geldi, kalktım baktım, çocuk kan içindeydi" dedi.

Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemenin ardından şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Evin A.'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *