"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2954 %0.1
37,0073 %0
2.280.843 %-1.655
2.996,26 -1,05
Ara
İşçi Haber İstanbul İstanbul'da yağmur kabusu: Araçlar suda mahsur kaldı

İstanbul'da yağmur kabusu: Araçlar suda mahsur kaldı

İstanbul’da etkili olan sağanak yağış, şehirde hayatı adeta durma noktasına getirdi.

Yoğun yağışların ardından Bayrampaşa-Maltepe metro altgeçidini su bastı, araçlarında mahsur kalan vatandaşlar ise kendi imkanlarıyla kurtulmak zorunda kaldı. Benzer bir baskın Bahçelievler ilçesinde de yaşandı. 

Avrupa Yakası'nda etkisini gösteren yağmur, birçok alt geçit, cadde ve sokağı suyla doldurdu. Trafikte ilerlemekte zorlanan sürücüler, bazı noktalarda araçlarını su birikintilerinin içinde buldu. Bayrampaşa-Maltepe metro altgeçidinde mahsur kalan iki aracın içindeki vatandaşlar kendi çabalarıyla kurtulurken, alt geçidin girişinde bir kamyon sürücüsü kayarak park halindeki araçlara çarptı.

İstanbul'u sağanak aldı: Bayrampaşa'da alt geçidi su bastı, bölgedekiler mahsur kaldı - Resim: 3

Özellikle Bahçelievler ilçesinde yoğun olarak hissedilen yağış, Kocasinan-Mahmutbey güzergahındaki Vali Recep Yazıcıoğlu altgeçidini suyla doldurdu. Yaklaşık 300 metrelik tünelin suyla dolması üzerine, itfaiye, İBB ve Bahçelievler Belediyesi ekipleri yaklaşık 1 metre yüksekliğe ulaşan suyu tahliye etmek için çalışmalar başlattı. Çift yönlü olarak trafiğe kapanan yolda ve çevresinde yoğun bir trafik sıkışıklığı yaşandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *