"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber İstanbul Marmaray kapandı! Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye seferleri ne zaman açılacak?

Marmaray kapandı! Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye seferleri ne zaman açılacak?

Marmaray'da sabah saatlerinde yaşanan aksaklık, seferlerin iptali ve gecikmelere neden oldu. Peki, Marmaray neden arızalandı? Kapanan duraklar ne zaman hizmete girecek? Detaylar haberimizde...

Marmaray'ın Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye hattında enerji sistemi kaynaklı bir arıza meydana geldi. 9:25'te yaşanan bu teknik arıza nedeniyle seferlerde ciddi aksamalar yaşandı. İşe gitmek isteyen yolcular yoğunluk sebebiyle duruma tepki gösterirken, Marmaray'dan konuya ilişkin resmi açıklama gecikmedi.

MARMARAY NEDEN ARIZALANDI?

Marmaray'ın X hesabından yapılan açıklamada, "Sirkeci-Ayrılıkçeşmesi-Suadiye durakları arasında enerji sistemlerinde oluşan teknik arıza nedeniyle seferler gecikmeli olarak devam etmektedir," ifadesi kullanıldı. Marmaray hattındaki aksamanın ne zaman giderileceği ve seferlerin ne zaman normale döneceğiyle ilgili detaylar da açıklamada yer aldı.

MARMARAY SEFERLERİ NE ZAMAN NORMALE DÖNECEK?

Enerji sistemiyle ilgili bu teknik arızanın ne zaman giderileceği ve Marmaray’ın normal çalışma düzenine geçeceği konusunda yetkililerin çalışmaları sürüyor. Seferlerin kısa sürede normale döneceği tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *