"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2527 %0.1
37,1214 %0.27
2.302.992 %-1.555
3.016,34 0,80
Ara
İşçi Haber İstanbul Sahipsiz köpeklerin saldırısı Fatih'te can aldı: 3 köpek barınağa götürüldü

Sahipsiz köpeklerin saldırısı Fatih'te can aldı: 3 köpek barınağa götürüldü

Fatih'te, Ayhan Özçelik'in sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybettiği bölgede bulunan 3 köpek, Yedikule Hayvan Barınağı'na götürüldü.

Fatih Belediyesi, Özçelik'in Silivrikapı Mahallesi'ndeki akrabalarını ziyaret dönüşünde köpeklerin saldırısı sonucu yaşamını yitirdiği yerdeki sahipsiz köpekleri toplamak için bir çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde Özçelik'in yaşamını yitirdiği otluk alana gelen Fatih Belediyesi Veteriner Hizmetleri ekipleri ve zabıtalar, alanın özel mülk olması nedeniyle savcılıktan izin alarak operasyonu gerçekleştirdi.

Ekipler, bölgede 6 köpeğin bulunduğunu tespit etti. Köpeklerden 3'ü sakinleştirici iğneyle uyuşturulduktan sonra Fatih Belediyesi Yedikule Hayvan Barınağı'na götürüldü. Diğer 3 köpeğin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Olayın yaşandığı alana gelen Ayhan Özçelik'in akrabası Burhan Deli, gazetecilere yaptığı açıklamada, dört gün önce aynı bölgede bir kadının da köpek saldırısına uğradığını belirtti. Deli, köpeklerin başka bir akrabalarının çocuğuna da saldırdığını ve çocuğun ciddi yaralar aldığını ifade etti. Deli, "Biz burada yaşıyoruz, korkumuzdan dışarı çıkamaz hale geldik. Hayvanseverler bu köpeklere sahip çıksın. İnsanları perişan ettiler" diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *