"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2436 %0.07
37,0480 %0.07
2.297.032 %-1.771
3.011,89 0,66
Ara
İşçi Haber İzmir İzmir'de kavga ihbarı yapılan evde bir kişi ölü bulundu

İzmir'de kavga ihbarı yapılan evde bir kişi ölü bulundu

- "Recep Tayyip Erdoğan bir ayda 35 liderle ya yüz yüze ya telefonla görüştü. Niye? Ukrayna'da, Rusya'da bu sıkıntının, bu operasyonun durması için. İnsanlar, sabiler, günahsız siviller ölmesin" - "Pandemi de yavaş yavaş gündemden çıkmaya başladı. Tam işler yoluna girdi derken Rusya-Ukrayna krizi patladı. 'Bize ne?' diyemeyiz. 250 kilometre, bak mayınlar Boğaz'a kadar geldi. Sonra orada ateş var, gözyaşı var, insanlık ayıbı var. İşte bu ateşi söndürmek için de gecesini gündüzüne katan bir lider var. Riya yapmadan, taraf tutmadan, adalet peşinde olan lider Recep Tayyip Erdoğan var"

İzmir'in Buca ilçesinde kavga ihbarı yapılan evde bir kişinin ölü bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Akıncılar Mahallesi 545 Sokak'taki apartmanın birinci katında kavga olduğu ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Erkan Dönmez'in (45) bıçak darbeleriyle hayatını kaybettiğini belirledi. Evde bulunan D.T. (43) isimli kadın, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Dönmez'in cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, D.T'nin emniyetteki ilk ifadesinde olayı kendisinin gerçekleştirmediğini söylediği iddia edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan D.T, sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *