"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2527 %0.1
37,1214 %0.27
2.302.992 %-1.555
3.016,34 0,80
Ara
İşçi Haber İzmir İzmir'de korkunç cinayet: Fırından simit alan çift sokakta öldürüldü

İzmir'de korkunç cinayet: Fırından simit alan çift sokakta öldürüldü

İzmir'in Menemen ilçesinde İncirli Pınar Mahallesi'nde sabah saatlerinde yaşanan cinayette, Ali Gürbüz (53) ve eşi Döne Gürbüz (61) fırından simit aldıktan sonra sokakta silahlı saldırıya uğradı ve hayatını kaybetti. Cinayetlerin bir 'kan davası' nedeniyle işlendiği öğrenildi.

Olay, saat 09.30 sıralarında gerçekleşti. Ali ve Döne Gürbüz çifti, sabah kahvaltısı için simit aldıktan sonra evlerine dönerken, iki şüpheli tarafından silahlı saldırıya uğradı. Şüpheliler saldırının ardından kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Gürbüz çiftinin yaşamını yitirdiğini tespit etti. Cenazeler, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Menemen ilçe Emniyet Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından başlatılan geniş çaplı soruşturma kapsamında, güvenlik ve MOBESE kameraları incelendi. Şüphelilerin C.D. ve C.D. olduğu belirlendi. Çiğli ilçesindeki bir adreste bulunan şüphelilere yönelik yapılan operasyon sonucu, ikisi de yakalandı. Evde yapılan aramada, cinayette kullanılan iki tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheliler, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanıyor. Yapılan araştırmada, Ali ve Döne Gürbüz çiftinin oğulları Alican Gürbüz'ün, ablası M.G.'nin eşi Okan D.'yi bir tartışma sonucunda tabancayla vurarak öldürdüğü ve bu nedenle iki aile arasında husumet bulunduğu ortaya çıktı. Gürbüz çiftinin yaklaşık 1,5 yıl önce Gaziantep'ten İzmir'e yerleştikleri belirtildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *