Türkiye Kızılay Derneği tarafından 'Önemli çağrı' başlığıyla yapılan duyuruda "Vatandaşlarımızı kan bağışına davet ediyoruz. Kızılay, ulusal güvenli kan temininden sorumlu tek kuruluştur." denilmişti.

İMAMOĞLU DA ÇAĞRI YAPTI: "KIZGINSINIZ AMA..."

Karar Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı: AYM üyeliğine Prof. Ömer Çınar seçildi Karar Erdoğan'ın imzasıyla yayımlandı: AYM üyeliğine Prof. Ömer Çınar seçildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Twitter üzerinden Kızılay için kan bağışı çağrısında bulundu.

İmamoğlu "Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda." dedi.

14 MAYIS VURGUSU

İmamoğlu, "14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı. Tüm duyarlı vatandaşlarımı kan bağışına davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Biliyorum mevcut Kızılay yönetimine kızgınsınız. Ben de tepkiliyim. Ne yazık ki bu asil kurum, başındaki zat ve ona bu görevi layık gören zihniyet yüzünden zor durumda. Bakmayın sıralanan bahanelere, ulusal stokların tükenmesinin tek nedeni bu yönetim. 14 Mayıs’tan sonra Kızılay yine liyakatli bir yönetime kavuşacak. Ama şimdi kan bağışı zamanı. Tüm duyarlı vatandaşlarımı kan bağışına davet ediyorum."