"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2372 %-0.12
37,0658 %0.18
2.306.069 %1.198
3.015,54 0,76
Ara
İşçi Haber Kastamonu Kastamonu'da dehşet: Bir polis şehit oldu

Kastamonu'da dehşet: Bir polis şehit oldu

Kastamonu'da ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine silahla saldıran bir zanlı, bir polisi şehit ettikten sonra annesini rehin aldı. Silahlı saldırgan, özel harekat polisi tarafından öldürülerek etkisiz hale getirildi.

Kastamonu'da uyuşturucu suçundan içerde olduğu cezaevinden firar eden İsmail Bayam (32), polis ekibine silahlı saldırıda bulundu. İnönü Mahallesi Afşin Sokak'taki eve düzenlenen operasyonda Bayam, polis memurları Ahmet Şahan ve Arif Ay'ı yaraladı. Olayın ardından çok sayıda özel harekat ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Çatışmada zanlı etkisiz hale getirilirken, annesi güvenli bir şekilde dışarı çıkarıldı.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Ahmet Şahan (38) yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Arif Ay'ın tedavisi ise devam ediyor.

İl Emniyet Müdürü Kayhan Ay ve Kastamonu Valisi Meftun Dallı olay yerine gelerek bilgi aldı.

Kastamonu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, İsmail Bayam'ın yakalanması için narkotik suçlarla mücadele ekipleri saat 9.30'da operasyon düzenledi. Bayam'ın açtığı ateş sonucu polis memurları yaralandı ve hemen hastaneye kaldırıldı.

Nevşehir doğumlu polis memuru Ahmet Şahan'ın şehit olduğu belirtilirken, Bayam'ın etkisiz hale getirildiği ve annesinin sağ olarak kurtarıldığı ifade edildi.

Açıklamada, hayatını kaybeden şehide rahmet, ailesine ve emniyet teşkilatına başsağlığı, yaralı polis memuruna acil şifalar dilendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *