Kırklareli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin, hayatını kaybetti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde bir süredir tedavi görmekte olan Çetin 49 yaşında yaşamını yitirdi. Kırklareli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emine Gürver Çetin, mesai arkadaşları, STK’lar ve Kırklarelililer tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Boykot nedeniyle geliri azalan Starbucks'tan zam kararı Boykot nedeniyle geliri azalan Starbucks'tan zam kararı

Belediye binası önündeki cenaze törenine STK'lar Kırklarelililer ve mesai arkadaşları katılırken törende Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu konuştu. Kendisinin özverili, gayretli, düzgün, dürüst, iyi ahlaklı ve iyi huylu biri olduğunu belirten Kesimoğlu, "Sevgili Emine. Seni daima hatırlayacağız. Seni seviyoruz. Hakkımız varsa sana helal olsun. Sen de bize helal et. Sen geride bıraktığın 49 yılda çok güzel hatıralarla eminim bu yolculuğa çıktın. Işıklar içinde uyu. Mekanın cennet olsun kardeşim. Hepimizin başı sağolsun" dedi.

Cenaze namazı Kapan Camii'nde kılındıktan sonra Vali Birol Ekici, siyasetçiler, iş insanları, sanatçılar, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla Çetin'in cenazesi Kırklareli Mezarlığı'na defnedildi.