Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Barış Kılıç, Ceren Karakoç, Doğukan Güngör ve Feyza Civelek yer alan; yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği senaristliğini ise Melis Civelek ve Zeynep Gür'ün yaptığı "Kızılcık Şerbetidizisi, her cuma izleyiciyle buluşmaya devam ediyor.

Show TV'nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin afişi yayınlandı! - Kızılcık  Şerbeti dizisi

Dün akşam yayınlanan bölümde Pembe, Doğa'ya Fatih'in onunla asla evlenmeyeceğini söyleyerken, Doğa'nın buna karşılık Fatih'le nikah kıyması gerilimi daha da yükseltti. Alev, Ömer'le ilgili gerçekleri öğrendiği halde Ertuğrul'la birlikteliğini ilan etmesi Ömer'i yıktı. Bütün bunlar olurken yılbaşı özel bölüme Ajda Pekkan damga vurdu. Rüzgar'ın kanalda verdiği yılbaşı partisinde sahne alan Ajda Pekkan, izleyicilere eğlenceli anlar yaşattı. Pembe'nin de bu müzik dolu gecede eğlendiğini izledik.

Yalı Çapkını'nda neler oldu?

Cuma akşamı yayınlanan bir diğer sevilen dizi Yalı Çapkını'nda da sular durulmuyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Seyran'ın televizyon programında anlattıkları büyük tartışmalara ve kırgınlıklara yol açtı. Gülgün, Korhanlar konağında büyük kaosa sebep olan olaydan korumak için Seyran'ı yanına aldı. Seyran ablası Suna'yla hesaplaşırken, Ferit'le de ayrılık konuşması yaptı. 

Yalı Çapkını'nda Seyran herkesten intikamını aldı! - Yalı Çapkını | Star TV

Başrollerini Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun paylaştığı sevilen dizi cuma günleri evimize misafir olmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını'ndan Ayrıldı! Kızılcık Şerbeti'ne Dahil Oldu! - Ticari Hayat -  Günlük İktisadi ve Siyasi Haberler Gazetesi

Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını dizilerinin reyting kazananı belli oldu

TOTAL

1- Kızılcık Şerbeti

2- Yalı Çapkını

AB

1- Kızılcık Şerbeti

2- Yalı Çapkını