Birçok kişi tarafından şarkıları sevilerek dinlenen Sertap Erener, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu yıl İsveçin Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda konuk olarak konser vermesi sonrası yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle bazı konserlerini iptal ettiğini aktardı.

Sağlık sorunlarına ve konserlerine ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Sertap Erener, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

Ali İhsan Varol ekranlara dönüyor: Yeni programı belli oldu Ali İhsan Varol ekranlara dönüyor: Yeni programı belli oldu

"VE ÇOK ÜZGÜNÜM"

"İsveç'teki Eurovision Şarkı Yarışması'nın yarı finalinden döndüğüm günden bugüne yani bir aydır talihsiz sağlık sorunlarıyla boğuşuyordum. Maalesef bu süreçte haziran konserlerinin bazılarını ileri tarihlere, bazılarını ise iptal etmek zorunda kaldım. Ve çok üzgünüm

"CİDDİ BİR NEDENİM OLMASAYDI..."

Detaya girmeden söyleyeyim ama ciddi bir nedenim olmasaydı inanın ne olursa olsun konser iptal etmezdim. Şimdi çok şükür artık kendimi iyi hissediyorum ve sizlerle konserlerde buluşacağımız için çok mutluyum. Çok yakında 5 Temmuz'da dinleyeceğiniz yeni şarkı 'Bi Polar' ve en sevdiğiniz şarkılarla sahnede buluşmak üzere."

 

Kaynak: SonDakika.com