Konyaspor'da başkanlık yaptığı dönemde taraftar tarafından ''siyasi başkan istemiyoruz'' şeklinde eleştirilen Av. Fatih Özgökçen'in AK Parti meclis üyeliği, 31 Mart seçimlerinin sonuçlanması ile bitti.

2019 yılındaki yerel seçimle birlikte Meram Belediyesi'nde meclis üyesi olan daha sonra da Konya Büyükşehir Belediye Meclisi 2. Başkan Vekili görevini yürüten Özgökçen, son yerel seçim öncesi belediye meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusu da yapmamıştı.

SİYASET ELEŞTİRİSİ VARDI

Konyaspor'da görev yaptığı süre içerisinde taraftarın eleştirisine yoğun bir şekilde maruz kalmıştı. 

Fenerbahçe, Edin Dzeko gerçeğini açıkladı Fenerbahçe, Edin Dzeko gerçeğini açıkladı

Taraftarlar, Özgökçen'i 'siyasi başkan istemiyoruz' diyerek, sürekli eleştirdi. Özgökçen için zaman zaman “Koyu AK Partili. Kulübü parti binasına çevirdi” eleştirileri yöneltildi. Özgökçen'e “Murat Kurum'un yakın arkadaşı. O sebeple kulübe başkan yapıldı” denildi. 

Başkanlık görevi sırasında meclis üyeliği yapması da ciddi bir şekilde eleştirildi.

Hatta dönem dönem partiye de zarar verdiği ve oy kaybettirdiği ifade edildi.

EN SON İSTANBUL'DA ÇEKİLEN VİDEODA GÖRÜLDÜ

Konyaspor başkanlığı görevini devrettikten sonra sessizliğe bürünen Özgökçen, büyük sosyal medya hesaplarında paylaşılan bir videoda ortaya çıkmıştı. Eski Konyaspor Başkanı Av. Fatih Özgökçen, kulüp başkanlığını bıraktıktan sonra ilk kez görünmüştü. Özgökçen'in, 31 Mart yerel seçimi öncesi AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) başkanlığı için adaylığı duyurulan Murat Kurum’un yaptığı bir konuşmanın paylaşıldığı videoda yer aldığı görülmüştü.