"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2383 %0.06
37,0125 %-0.04
2.312.450 %-0.462
3.024,40 1,07
Ara
İşçi Haber Kültür Sanat Dizi setine silahlı saldırı: O oyuncu kanlar içinde kaldı!

Dizi setine silahlı saldırı: O oyuncu kanlar içinde kaldı!

“Kıyma”nın setine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı fark edip kendini korumaya çalışan oyuncu Cengizhan Yurdutek başını sıyıran kurşun sebebiyle yaralandı.

'Sıfır Bir' dizisinin final yapmasının ardından Blu TV'de yayınlanmaya başlayan ve aynı ekibin projesi olan 'Kıyma' dizisinin İstanbul Kartal'daki setine silahlı saldırı gerçekleştirildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Kartal'daki Be Platoları'ndaki sete giden bir grup, sahne provasına başlamak için hazırlık yapan oyuncu ekibine ateş açtı.

Dizinin Cengo rolüyle tanınan oyuncularından Cengizhan Yurdutek, saldırganı fark edip kendini bankın arkasına attı. Yurdutek bu esnada başını sıyıran mermi sebebiyle yaralandı.

Dizi ekibi 5 kurşun sıkan saldırganların peşine düştü, ancak yakalayamadı. Olay yerine giden sağlık ekipleri kanlar içinde kalan Cengizhan Yurdutek’in tedavisini yaptı. Polis olay yerine inceleme gerçekleştirdi ve tanıkların ifadelerini aldı.

Ardından işlerinin başına geri dönen dizi ekibi, olayın kendilerine değil, platoya yönelik olduğunu ifade etti. 

ZANLILARDAN 2'Sİ TUTUKLANDI

Olaya ilişkin gözaltına alınan 3 şüpheliden 2'si tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 18 Haziran'da Çavuşoğlu Mahallesi'nde bulunan film çekim seti ofisine ateş açılması üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, zanlıların sete taksi ile gelerek saldırıyı gerçekleştirdiklerini ve aynı yolla kaçtıklarını tespit etti.

RUHSATSIZ TABANCA, 3 ŞARJÖR İLE 73 MERMİ ELE GEÇİRİLDİ 

Esenyurt'ta gözaltına alınan taksici Ş.T'nin, sorgusunda, kendisini B.G'nin aradığını, daha sonra Beyoğlu'ndan S.Y'yi alarak olay yerine gittiklerini, aracı cadde üzerinde beklerken saldırının gerçekleştiğini söylediği öğrenildi.

Şüpheliler B.G. ile S.Y. de adresleri belirlendikten sonra yakalandı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ile 73 mermi ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.G ile S.Y çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı, taksici Ş.T. ise adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *