"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2454 %-0.1
37,0755 %0.23
2.299.656 %0.8
3.012,09 0,64
Ara
İşçi Haber Kültür Sanat Ender Saraç'ın sunumuyla 'Altın İnsan Ödülleri' sahiplerini buldu! Törene kimler katıldı?

Ender Saraç'ın sunumuyla 'Altın İnsan Ödülleri' sahiplerini buldu! Törene kimler katıldı?

Altın İnsan Ödülleri bu yıl da başarılı bir törenle sahiplerini buldu. Kültür sanat ve tıp dünyasından önemli isimlerin katıldığı törende sunuculuğu Uzm. Dr. Ender Saraç üstlendi.

İlk olarak 2018 yılında başlayan ve Serra Erdoğan'ın ev sahibi olduğu "Altın İnsan Ödülleri" bu yıl da sahiplerini buldu. Bugün Kanlıca Mihrabat Korusu'nda düzenlenen ödül töreni, birçok yazar, sanatçı, doktor ismi ağırladı. Bu etkinlik, Altın Kalem, Altın Kitap, Altın Deklanşör, Akademik Altın Kalem Ödülleri, Altın İnsan ve Dünya Sağlık Ödülleri'ni kapsadı. 

KÜLTÜR-SANAT VE TIP DÜNYASINDAN DEĞERLİ İSİMLER!

14.00'da başlayan tören önemli sanatçıları ağırlarken ünlü diyetisyen ve beslenme uzmanı Ender Saraç, törende ödül sahiplerine ödüllerini takdim etti. 

Bu yıl ödül alanlar arasında Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Doç. Dr. Cihat Yaycı, Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, Prof. Dr. İsmail Hakkı Aydın, Prof. Dr. Güler Ertan, fotoğrafçı Ozan Sağdıç, Prof. Dr. Recep Yücel, Avukat Serkan Bayram, yazar Sinan Yağmur, yazar İlkay Bozkurt, Feza Onbaşıoğlu, fotoğrafçı İbrahim Zaman, Bizim Dünyamız Vakfı Başkanı Kahraman Halisçelik yer aldı. 

Whatsapp Image 2024 05 25 At 23.31.58 (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *