"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2357 %0.05
37,0513 %0.07
2.315.012 %0.738
3.019,86 0,92
Ara
İşçi Haber Kültür Sanat Haftalık Dizi Önerileri 7-14 Şubat 2024

Haftalık Dizi Önerileri 7-14 Şubat 2024

Daha ilk bölümüyle sizi bağımlısı haline getirecek birbirinden sürükleyici dizileri sizin için derledik.

Yeni bir diziye başlamanın heyecanı bambaşkadır. Her saniyesi akıl oyunlarıyla dolu olan veya korkudan sizi yerinizden hoplatacak ya da gülmekten yerlere yatacağınız diziler mi arıyorsunuz? İşte sizler için haftalık olarak önerdiğimiz birbirinden sürükleyici diziler.

The Last Of Us 

İlk bölümü 15 Ocak 2003 Amerika'da yayınlanan bir kıyamet sonrası dram, gerilim dizisidir. IMDb puanı 8.8/10 olan dizi toplam 1 sezon ve 9 bölümden oluşmaktadır. Dizinin her bölümü ortalama 58 dakikalık ekran süresine sahiptir. Aynı isimli bir video oyunun uyarlamasıdır. 

Tür: Kıyamet sonrası dram, gerilim

Yaratıcı: Craig Mazin ve Neil Druckmann

Oyuncular: Pedro Pascal, Bella Ramsey, Nico Parker, Anna Trov, Nick Offerman, Storm Reid, Murray Bartlett, Gabriel Luna, Lamar Johnson, Merle Dandridge

Konu: Olası bir zombi istilasının yanı sıra farklı bir konu ilerlemesine sahip olan dizi, zombi ısırığından etkilenmeyen bir kız olan Ellie'yi kendi kaybettiği kızının yerine koyan ve onu korumak için elinden geleni yapan Joel'in hikayesini anlatmaktadır. 

The Twilight Zone (Alacakaranlık Kuşağı)

İlk bölümü 27 Eylül 1985 Amerika'da yayınlanan bir antoloji dizisidir. IMDb puanı 7.7/10 olan dizi toplam 5 sezon ve 156 bölümden oluşmaktadır. Dizinin her bölümü ortalama 28 dakikalık ekran süresine sahiptir. 

Tür: Bilim kurgu, korku, gerilim, fantastik

Oyuncular: Rod Serling

Konu: Alacakaranlık Kuşağı bir ontoloji dizisi olmasından dolayı her sezon ve her bölümde farklı oyuncu kadrolarıyla farklı hikayeler anlatmaktadır. Programın tek asli oyuncusu her bölümün başında ve sonunda bize bölümü sunan ve anlatan sunucudur. Her bölümde karakterler genellikle kendilerini rahatsız edici veya olağandışı olaylarla uğraşırken bulur ve bu durumu çözmeye çalışırlar. 

Modern Family 

İlk bölümü 24 Eylül 2009 Amerika'da yayınlanan bir komedi dizisidir. IMDb puanı 8.5/10 olan dizi toplam 11 sezon ve 250 bölümden oluşmaktadır. Dizinin her bölümü ortalama 21 dakikalık ekran süresine sahiptir. 

Tür: Komedi

Yaratıcı: Steven Levitan, Christopher Lloyd

Oyuncular: Ty Burrell, Julie Browen, Sofia Vergara, Ed O'Neill, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet, Sarah Hyland, Ariel Winter, Nolan Gould, Rico Rodriguez

Konu: Üç aile etrafında dönen dizi aile bağlarını, karşımıza çıkan sorunlara karşı bulduğumuz çözümleri ve farklı karakterlerin bir arada yaşamasının zorluğunu komik bir dille anlatmaktadır. Dizinin bazı sahnelerinde karakterler ile sahte belgesel formatında röportajlar yapılmaktadır. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *