"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2549 %0.1
37,1235 %0.27
2.302.683 %-1.64
3.016,66 0,81
Ara
İşçi Haber Kültür Sanat Megastar geri döndü! Tarkan yeni albümünü yayınladı!

Megastar geri döndü! Tarkan yeni albümünü yayınladı!

Megastar Tarkan, 7 yıl aradan sonra kaydettiği ilk albümü “Kuantum 51” ile bugün sevenleriyle buluştu.

Tarkan, bir süre önce sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla “Bu yaz umut dolu, sevinç dolu, eğlendiğimiz, yüzümüzün güldüğü bir yaz olsun” sözleriyle duyurduğu yeni albümü “Kuantum 51”i, Hitt Müzik etiketiyle tüm dijital müzik platformlarında eş zamanlı olarak hayranlarına sundu.

Tarkan, uzun süredir üzerinde özenle çalıştığı on birinci albümü “Kuantum 51” ile yenilikler getiriyor. Albümde yer alan 12 şarkının her biri için Tarkan performanslarından oluşan visualiser’lar hazırlandı. Böylece dinleyiciler, albümü baştan sona görüntülü olarak deneyimleyebilecekler.

“Kuantum 51”in prodüktörlüğünü üstlenen Tarkan, bu albümde birçok aranjörle çalıştı. Uzun yıllardır birlikte çalıştığı ve sayısız hite imza attığı Ozan Çolakoğlu, albümde dört şarkının düzenlemesini yaptı. Ayrıca İskender Paydaş, Ateş Berker Öngören, Murat Matthew Erdem, Turaç Berkay Özer ve Mert Kemancı da albümde aranjör olarak yer alıyor.

ÇOĞU SÖZ VE BESTE TARKAN'DAN 

“Kuantum 51”deki şarkıların çoğunun söz ve müziği Tarkan’a ait. Albümde ayrıca, sözleri Aysel Gürel’e ait iki şarkı, söz ve müziği Güler Özince’ye ait bir şarkı, Turaç Berkay Özer, Murat Matthew Erdem ve Serkan İzzet Özdoğan besteleri ile iki şarkıda Günay Çoban’ın sözleri bulunuyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *