"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin 26 Eylül reyting sonuçları belli oldu: Zirvede hangi yapımlar yer aldı?

26 Eylül reyting sonuçları belli oldu: Zirvede hangi yapımlar yer aldı?

26 Eylül reyting sonuçları izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Perşembe akşamları birbirinden iddialı dizi ve programlar ekrana gelirken, futbol maçları da reyting sonuçlarında dengeleri değiştiriyor. İşte dün akşamın reyting sonuçları...

Her gün bir önceki güne ait Total, AB ve ABC sıralamaları açıklanırken, dün akşamki reyting sonuçları büyük bir merakla bekleniyor.

Gündüz kuşağındaki programlar ve göz alıcı diziler, dün akşam izleyicilerin karşısına çıktı. Şimdi, güçlü yapımlar arasındaki reyting mücadelesinin sonuçları belli oldu.

İzleyiciler, dün akşam en çok ilgi gören dizi ve programların hangileri olduğunu merak ediyor. Peki, hangi yapımlar öne çıktı?

26 EYLÜL PERŞEMBE REYTİNG SONUÇLARI

Total’de 1. sırada TRT 1’de yayınlanan “Fenerbahçe - U.S. Gilloise Avrupa Ligi Karşılaşması”, 2. sırada TRT 1’de ekranlara gelen “Ajax - Beşiktaş Avrupa Ligi Karşılaşması”,3. sırada ise Show TV'de izleyici ile buluşan “Siyah Kalp” yer aldı.

AB’de 1. sırada “Fenerbahçe - U.S. Gilloise Avrupa Ligi Karşılaşması”, 2. sırada “Ajax - Beşiktaş Avrupa Ligi Karşılaşması”, 3. sırada ise “UEFA Avrupa Ligi Özetleri” tekrar bölümü yer aldı.

ABC’de 1. sırada “Fenerbahçe - U.S. Gilloise Avrupa Ligi Karşılaşması”,2. sırada “Ajax - Beşiktaş Avrupa Ligi Karşılaşması” ,3. sırada ise “UEFA Avrupa Ligi Özetleri” tekrar bölümü yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *