"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Hafif yağmur
18°
34,2906 %0.16
37,0922 %-0.36
2.302.339 %-1.525
3.029,35 0,58
Ara
İşçi Haber Magazin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edildi: Gülben Ergen ateş püskürdü!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları iptal edildi: Gülben Ergen ateş püskürdü!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan TUSAŞ tesisine 23 Ekim'de gerçekleştirilen terör saldırısı, Türkiye'yi yasa boğdu. İki teröristin gerçekleştirdiği saldırı sonucu 5 kişi şehit oldu. Olay sonrası 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesine karar verildi.

23 Ekim Çarşamba günü saat 15.26'da, bir taksiyle tesisin önüne gelen iki terörist, çevredeki sivillere ateş açarak TUSAŞ'a doğru ilerledi. Patlama seslerinin duyulmasıyla birlikte bölgede panik yaşandı. Teröristlerin saldırısı sonucunda 5 kişi şehit oldu ve ülke genelinde büyük bir üzüntü hâkim oldu.

Saldırının hemen ardından yetkililer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının iptal edilmesine karar verdi. Ancak bu karar, sanat dünyası ve sosyal medyada farklı tepkilere neden oldu.

“Gururla Kutlanmalı!”

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bayram kutlamalarının iptal edilmesine tepki gösterdi. Ergen, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, gururla ve onurla kutlanmalıdır” diyerek karara karşı duruşunu ortaya koydu.

Gülben Ergen hastaneye kaldırıldı - Son Dakika Magazin Haberleri

Sosyal medya kullanıcıları da iptal kararını tartıştı. Bazıları, “Eğlenceler iptal edilmeli, ancak bayram marşlar ve bayraklarla coşkuyla kutlanmalı” derken, bazıları da “Her zamankinden daha büyük bir ihtişamla kutlanmalı” şeklinde yorumlar yaptı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *