"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2515 %-0.03
37,0372 %0.06
2.304.215 %-0.589
3.027,78 -0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Ablası iddialarda bulunmuştu: Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sessizliğini bozdu

Ablası iddialarda bulunmuştu: Ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran sessizliğini bozdu

Son yıllarda televizyonda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Kardeşlerim" dizisiyle üne kavuşan oyuncu Onur Seyit Yaran, bu kez aile meseleleriyle gündeme geldi. Ablasının kendisine, eşine ve babasına psikolojik taciz uyguladığını iddia etmesi üzerine ünlü oyuncu sessizliğini bozdu.

Ablası tarafından açıklanan iddialarla gündeme gelen ünlü oyuncu Onur Seyit Yaran, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. Yaran'ın ablasının iddiaları sonrası açıklamalar peş peşe geldi.

"SİLAHLAR GÖSTERİYOR BİZE"

Video paylaşımında bulunan Yaran'ın ablası, şu açıklamalarda bulundu:

"Günlerdir kardeşim tarafından tacize uğruyorum. Sürekli bizi tehdit ediyor. Senin doğmamış çocuğunu, kocanı … diyerek küfürler ediyor, silahlar gösteriyor bize, 'sizi öldürürüm' diyor."

Videonun devamında bağırarak konuşan abla "Benim veya kocamın başına bir iş gelirse sorumlusu Onur Seyit Yaran'dır kamuoyuna sesleniyorum" diyerek "Biz ona peygamberim diyecekmişiz para veremiyormuşuz o yüzden ona sebat etmemiz gerekiyormuş o peygambermiş" ifadesinde bulundu.

ÖZÜR DİLEDİ

Söz konusu iddiaların sosyal medyada gündem olmasıyla birlikte oyuncunun ablasının sosyal medya hesabından özür mesajı yayınlandı.

Özür mesajında şu ifadeler yer aldı:

"Kardeşimle olan tartışmamızı büyütüp buraya yansıttığım ve yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için herkesten özür dilerim. Boş yere zamanınızı aldım, sevgiler." 

SESSİZLİĞİNİ BOZDU

O iddiaların gündem olmasıyla bereber oyuncu Yaran sessizliğini bozarak, "Ablam psikolojik depresyon tedavisi sürecinde. Bu yüzden ona karşı bir hukuksal tepkim olmayacak. Bu konuda anlayışlarınızı bekler, anlayışınız için teşekkür ederim" açıklamasında bulundu. 

"BU KADAR ÜNLÜ OLDUĞUNUN FARKINDA DEĞİLMİŞİM"

Oyuncunun ablası daha sonra bir paylaşımda daha bulunarak şöyle konuştu:

"Sanırım ben kardeşimin bu kadar ünlü olduğunun farkında değilmişim. Sonuçta o hala benim küçük kardeşim. Hiç beklemediğim kadar tepki geldi. Böyle bir şey yaptığım için çok üzgünüm. Çünkü gerçekten her abla kardeş arasında olabilecek bir şey bire bin katarak, ağlayarak video çektim. Başta kendi ailemden ve kardeşimden özür dilerim. Hiç böyle olmasını istemedim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *