"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,3179 %0.07
36,9872 %-0.06
2.280.542 %-0.919
3.017,47 -0,35
Ara
İşçi Haber Magazin Ablasının ardından Sevgi Katkıcı da Metin Akpınar'a babalık davası açmıştı: Karar belli oldu!

Ablasının ardından Sevgi Katkıcı da Metin Akpınar'a babalık davası açmıştı: Karar belli oldu!

İlk olarak Duygu Nebioğlu tarafından hakkında açılan babalık davası ile gündeme gelen Metin Akpınar'a bu kez ablasının ardından Sevgi Katkıcı da babalık davası açmıştı. Davada karar belli oldu!

Bir kızının olduğu açılan dava kapsamında yapılan DNA testi ile kesinleşmesi sonrası magazin dünyasında geniş yankı uyandıran Metin Akpınar'a bu kez de Duygu Nebioğlu'nun kardeşi Sevgi Katkıcı tarafından dava açılmıştı. 

Antalya Adli Tıp Kurumu'ndan alınan DNA raporunun Antalya 5. Aile Mahkemesi'ne ulaşması sonrası mahkeme tarafından alınan kararda Katkıcı'nın Akpınar'ın kızı olduğu belirlenip aralarında soy bağı kurulması sonucuna varıldı. 

"DUYGU DAHA ÇOK GÖRÜŞTÜ"

Öte yandan daha öncesinde konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Sevgi Katkıcı, şu sözleri sarf etmişti:

"Metin Akpınar benden hep şüphe duymuştu kızı olmayabilirim diye. Çünkü kendisine ikizim kadar benzemiyordum. 2020 yılında DNA testi yaptırdık, kızı olduğuma inandı. Ama tutumunda herhangi bir değişiklik olmadı. Baba-kız ilişkimiz hiç olmadı. Duygu daha çok görüştü. Bir sarılma, bir öpme, bir arama göremedim. Hep ben özel zamanlarda aradım. Çıkan haberlerden sonra da aramasını, özür dilemesini bekledim. Yaptığı basın açıklamasında bizi büyüten Özdener Bey ve Emine Hanım'dan özür dilemesini, 'Benim çocuklarıma yıllarca baktınız' diyerek teşekkür etmesini bekledim ama maalesef bunların hiçbirini göremedim." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *