"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2743 %0
37,0500 %-0.01
2.311.449 %-0.76
3.028,28 0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Acun Ilıcalı evlendi! Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken paylaşım geldi

Acun Ilıcalı evlendi! Şeyma Subaşı'ndan dikkat çeken paylaşım geldi

Acun Ilıcalı dün akşam uzun süredir beraber olduğu Ayça Çağla Altunkaya ile nikah masasına oturdu. Eski eşi Şeyma Subaşı ise dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Acun Ilıcalı ve Ayça Çağla Altunkaya dün Esma Sultan Yalısı'nda görkemli bir düğünle evlendi. Ünlü çiftin gündem olan düğününe spor, sanat ve iş dünyasından ünlü isimler akın etti. 

Altunkaya'nın sade ve şık gelinliği ise herkes tarafından çok beğenildi. Çift düğün mekanına sürat teknesi ile geldi.

"HERKES İÇİN DİLEĞİM BUDUR"

Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı ise düğünden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dikkatleri çekti. Subaşı paylaşımında şunları yazdı:

"Hayatım boyunca kendime sorduğum her soru neredeyse cevaplandı. Gururla yaşıyorum, şu andaki bu anların ve duyguların tadını çıkarıyorum. Çünkü her şey yerli yerine oturuyor. Belki de tüm hayatım boyunca aradığım şeyler beni derinden rahatsız eden sorular sonunda cevabını buluyor. Cevapların olup olmayacağını bilmesem bile onların orada olduklarını, beklediklerini biliyordum ve bu şimdi oluyor. Bu yolculuk benim gibi senin gibi çok güzel! Herkesin kendisiyle bağlantıda olmasını, kendini kabul düzeyinin daha yüksek olmasını içindeki iyiliğin dışarıdaki iyiliği çekmesini diliyorum. Herkes için dileğim budur"

Acun Ilicali Evlendi Seyma Subasindan Dikkat Ceken Paylasim Geldi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *