"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Acun Ilıcalı'dan isyan! 3 yıldır vergi ödemiyor mu?

Acun Ilıcalı'dan isyan! 3 yıldır vergi ödemiyor mu?

Ünlü iş adamı ve televizyoncu Acun Ilıcalı, üç yıldır vergi ödemediği iddialarına isyan etti. Ilıcalı, iddiaların sahibi gazeteci Turhan Bozkurt'a sert sözlerle yanıt verdi.

Ünlü televizyoncu ve iş adamı Acun Ilıcalı şimdilerde vergi ödemediği iddiaları ile gündemde. Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) medya yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında adı geçen gazeteci Turhan Bozkurt, sosyal medya hesabından Acun Ilıcalı'ya yönelik şoke eden iddialarda bulundu.

"ACUN ILICALI'NIN HOLDİNGİ DE ÜÇ YILDIR VERGİ ÖDEMİYOR"

Bozkurt, Acun Ilıcalı'nın vergi ödemediğini öne sürerek, paylaşımında "Yüzsüzleri ifşa edecekseniz buralardan başlayın! Acun Ilıcalı'nın holdingi de üç yıldır vergi ödemiyor" ifadelerine yer verdi. 

Acun Ilicali Isyan Etti 3 Yildir Vergi Odemiyor Mu 

"BENCE İFTİRACI VE CAHİLLERİ İFŞA EDECEKSEK SENDEN BAŞLAYALIM"

Bozkurt'un Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nın “Vergi Yüzsüzleri” olarak adlandırılan kişileri açıklamasının ardından öne sürdüğü bu çarpıcı iddialarına Ilıcalı'dan jet hızıyla yanıt geldi. Ünlü televizyoncu iddialara şu sözlerle ateş püskürdü:

"Bence iftiracı ve cahilleri ifşa edeceksek senden başlayalım. Acun Medya Holding kâr amacı gütmeyen bir yönetim şirketidir. Yönettiği şirketlerin ödediği vergi 2023 yılında toplam 324 milyon ₺’dir. Bu sene de iki katını vereceğiz. 2500 ailenin ekmek yediği şirketi karalamaya utanmıyorsun anlaşılan, rahatça iftira atabildiğine göre yüzsüzler listesine seni sokabiliriz bence. İşe bak yıllarca vergi rekortmeni ol, bir de kendinden başka kimseye faydası olmayan bu hokkabazlarla uğraş"

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *