"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Ahu Tuğba'nın ölümünde kahreden detay! 'Geçer' demiş

Ahu Tuğba'nın ölümünde kahreden detay! 'Geçer' demiş

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Ahu Tuğba'nın vefatında kahreden detaylar ortaya çıktı. Yakın dostu Nuri Alço, Tuğba'nın son günlerini anlattı.

Türk sinemasının önemli oyuncularından Ahu Tuğba ABD'nin Miami kentinde yaşıyordu. Bir süredir astımla mücadele eden ve Nisan ayında trafik kazası geçiren Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetti. 

Kızı Anjelik'in durumu fark edip hemen polise haber verdiği öğrenildi.

"NEFES ALMAKTA ZORLANIYORDU"

Ahu Tuğba'nın yakın dostu Nuri Alço, ünlü oyuncunun ölümündeki detayları anlattı:

"İstanbul'a getirmeye çalışıyoruz. Konsoloslukları devreye sokmaya çalışıyoruz. Daha dün konuştum kendisiyle, nefes almakta zorlanıyordu, astımı vardı. Vefatından bir gün önce kızı Anjelik zorla doktora götürmek istemiş ama Ahu, 'Geçer' deyip, gitmemiş. Kızı sabah yatakta annesini hayatını kaybederken görmüş"

"ÖLÜMDEN KORKTUĞUM YOKTU BENİM"

Öte yandan Ahu Tuğba, 2013 yılında akciğer rahatsızlığından dolayı tedavi görmüştü. Bu süreçte ise vasiyetini hazırladığını söylemişti. Ünlü isim, organlarını bağışladığını belirterek, şu ifadeleri kullanmıştı:

“Akciğerim alınacaktı. Ameliyata girecektim. Kızıma ameliyat olacağımı söylemedim, 'Bodrum’da evde uyuyorum' dedim. Anestezi yasak olduğu için vasiyetnamemi yazdım. Ameliyata gideceğim gün direkt noteri çağırdım yanıma. Vasiyetimi yazdırdım çünkü ‘anestezi yasak’ dediler bana. Organlarımı da bağışladım. Ameliyattan sonra yaşayacağım mı, öleceğim mi bilmiyordum. En büyük korkum kızımı bir daha görememekti yani. Ölümden korktuğum yoktu benim. Ben sevk edilirken kızım Bodrum’a geldi. Beni Bodrum’da zannediyordu. Bir oteldeyim dedim. Ben İzmir’den İstanbul’a giderken yolumu İzmir’den Bodrum’a çevirdim. Hayatımda ilk kez kızıma yalan söyledim. Yaşıyor olmam, ameliyat olmamı engelleyen kızımdı. Doktorum tarafından ameliyata gerek olmadığı söylendi.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *