"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2460 %0.06
37,0478 %0.05
2.295.770 %-0.627
3.021,99 0,99
Ara
İşçi Haber Magazin Arctic Monkeys biletleri karaborsaya düştü

Arctic Monkeys biletleri karaborsaya düştü

Konser vermek üzere Türkiye'ye gelecek olan Arctic Monkeys adlı müzik grubunun biletleri göz açıp kapayana kadar tükendi. Ardından biletler karaborsaya düştü.

Bilindiği üzere ünlü müzik grubu Arctic Monkeys konser vermek üzere Türkiye'ye geliyor. İstanbul'da konser verecek olan ünlü müzik grubunun biletleri satışa çıktığı anda hızla tükendi. Ünlü grubun karaborsaya düşen İstanbul konseri biletleri, 10 katından fazla fiyatla satışa çıktı.

2002’den bu yana etkin müzik hayatlarına devam eden İngiliz Rock müzik grubu Arctic Monkeys, Türkiye'deki son konserini 2013'te veren grup, uzun yılların ardından Türkiye'de yeniden konser vermeye hazırlanıyor.  

9 ve 10 Ağustos 2021 tarihlerinde Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek konserin tanıtımlarında belirtildiği üzere, konser biletleri 24 Kasım’da satışa çıkacaktı. Hayranlar da heyecanla bu anı beklemeye başladılar. Bugün saat 12’de passo.com.tr üzerinden satışa sunulan biletler, bir anda tükendi. Tüm kategorilerdeki biletlerin hızlı şekilde tükenmesi sonrası, alınan bazı biletler karaborsaya düştü.

Arctic Monkeys Biletleri Karaborsada 

Normalde 275 TL ile 748 TL arasında satılan biletlerin, tükendikten sonra yurt dışı kaynaklı çeşitli sitelerde 10 katı fiyat farkıyla satışa sunulduğu görüldü. Söz konusu sitelerde şu anda bilet almak isteyenler en az 4 bin 700 TL’den başlayan fiyatlarla biletleri satın alma şansına sahip olabiliyorlar. Grubu daha yakından seyretmek isteyenler ise 8 bin 300 TL’ye bir ücret ödemek durumundalar.

Biletlerin bu denli hızla tükenmesi ve ardından biletlerin karaborsaya düşmesi, sosyal medyada da gündem oldu.

Bunlara da göz atabilrsiniz

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *