"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2389 %0.06
37,0495 %0.07
2.310.301 %0.134
3.017,06 0,83
Ara
İşçi Haber Magazin Bahar Candan'dan olay iddia: Annem ablamı benim sevgilime vermiş

Bahar Candan'dan olay iddia: Annem ablamı benim sevgilime vermiş

Geçtiğimiz haftalarda cezaevinden çıkan fenomen Bahar Candan, ablası Nihal Candan ve annesi Umut Candan hakkında şoke eden iddialarda bulundu.

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından 2023 Kasım'da tutuklanan Bahar-Nihal Candan kardeşler gündemden düşmüyor. Sağlık sorunları ve aşırı kilo kaybı nedeniyle erken tahliye olan Nihal Candan'ın ardından kardeşi Bahar Candan da geçtiğimiz hafta cezaevinden çıktı.

Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan ile ilgili çarpıcı paylaşımlar geldi. Candan, ablasının eski sevgilisiyle birlikte olduğunu iddia ederek herkesi şoke etti.

Bahar Candandan Olay Iddia Annem Ablami Benim Sevgilime Vermis

"ABLAM ESKİ SEVGİLİME TAKMIŞ DURUMDA"

Bahar Candan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ablam eski sevgilime takmış durumda. Rica ediyorum toplum baskı yaratalım. Uzak dursunlar. Zaten psikolojim bozuk" ifadelerine yer verdi. Öte yandan Bahar Candan ablasının eski sevgilisi ile aynı odada kaldığını da iddia etti. 

"BANA YARDIM EDİN SESİMİ KİMSE DUYMUYOR"

Ablasının resmen evli olduğunu yazan Candan sonra da "Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım ruhen çöküşteyim. Bana yardım edin sesimi kimse duymuyor" sözleriyle herkesi şaşkınlığa uğrattı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *