"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin 'Bahar' dizisi başlıyor: Yeni sezonda neler olacak?

'Bahar' dizisi başlıyor: Yeni sezonda neler olacak?

Geçtiğimiz sezon büyük bir beğeni toplayan dizi 'Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?'ın ikinci sezonu, bu akşam izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

SHOW TV’de yayınlanacak olan dizi, MF Yapım’ın imzasını taşıyor. Saat 20.00’de ekrana gelecek olan dizinin senaryosunu Ayça Üzüm kaleme alıyor. Yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği dizide, Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya) gibi başarılı isimler yer alıyor. 

Yeni sezonda izleyicilerin dikkatini çekecek birçok olay gelişecek. 17. bölümde, Bahar ve Timur’un riskli ameliyatının üzerinden bir ay geçmiş durumda. 'Yeni Hayata Merhaba' partisinde sevdikleriyle eğlenen Bahar’ın keyfi, beklenmedik bir olayla yarıda kalacak. Büyük bir sırrı saklamanın baskısı altında ezilen Bahar’ı hastanede zor günler bekliyor. Peran Vakfı Hastanesi’nde tüm dengeleri değiştirmeye kararlı yeni başhekim Süreyya, Bahar ve ekibine kök söktürecek. Aziz Uras, anne ve babasının ameliyatında ihmal nedeniyle suçladığı Evren’i hastaneye şikayet eder. Süreyya’nın bu şikayeti dikkate almasıyla, Evren’in geçmişi ve Timur’un Bahar ile ilgili planları bir bir ortaya dökülecek. Tüm bu karmaşanın ortasında, Bahar ve Evren herkesi şaşırtacak bir hamle gerçekleştirecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *