"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Bahar dizisine katılan Büşra Pekin eleştirilerin hedefi oldu!

Bahar dizisine katılan Büşra Pekin eleştirilerin hedefi oldu!

Ekranların başarılı dizisi "Bahar" yeni sezona bomba gibi giriş yaptı. Ünlü oyuncu Büşra Pekin'in diziye dahil olması gündeme otururken Pekin'in estetikleri nedeniyle mimiklerini kullanamaması da çok konuşuldu.

Show TV ekranlarında yayınlanan "Bahar" dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle izleniyor. Fenomen diziye yeni sezonda ünlü oyuncu Büşra Pekin, katıldı.

Dizinin yeni sezonu, heyecan dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına toplamaya devam ederken "Bahar"ın son bölümü reyting rekoru kırdı. Show TV'nin canlı yayın akışında en çok izlenen yapımlardan biri oldu. 

SÜREYYA TÜM DENGELERİ DEĞİŞTİRECEK

Dizinin oyuncu kadrosunda Demet Evgar, Buğra Toplusoy, Mehmet Yılmaz Ak gibi önemli isimler yer alıyor. 17. bölümüyle gündem olan dizi, sosyal medyada da gündem oldu. 

Diziye yeni sezonda katılan ünlü oyuncu Büşra Pekin, Başhekim Süreyya rolüne hayat veriyor. Süreyya'nın diziye dahil olması tüm dengeleri değiştirirken, Bahar'a da zor zamanlar yaşatacağı iddia edildi.

Bahar Dizisine Katilan Busra Pekin Elestirilerin Hedefi Oldu

PEKİN'İN MİMİKLERİNİ KULLANAMAMASI TEPKİ ÇEKTİ

Öte yandan Büşra Pekin'in geçirdiği estetik operasyonlarla bambaşka birine dönüştüğü ve mimiklerini yeterince kullanamadığı da konuşuluyor. Seyircilerin bir kısmı Pekin'in mimiklerini yeterince etkili kullanamamasını eleştirdi.

Bahar'ın hayranları Pekin'in rolünü yeterince başarılı bir şekilde yerine getiremediğini belirterek sosyal medyada tepki gösterdi. Kimi seyirciler Demet Evgar'ın doğallığının karşısında Pekin'in diziye yakışmadığını da ifade etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *