"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2362 %0.05
37,0273 %0
2.307.940 %-0.253
3.023,34 1,04
Ara
İşçi Haber Magazin Boşanma iddialarıyla gündemdeydi: Ebru Gündeş söylentilere yanıt verdi

Boşanma iddialarıyla gündemdeydi: Ebru Gündeş söylentilere yanıt verdi

Geçtiğimiz Şubat ayında, kendisinden 12 yaş genç Murat Osman Özdemir ile Dubai’de evlenen sanatçı Ebru Gündeş’in boşanacağı yönündeki haberler medyada geniş yankı uyandırmıştı. Gündeş, bu boşanma iddialarına Instagram hesabından yanıt verdi.

Arabesk müziğin ünlü ismi Ebru Gündeş’in, Şubat 2024’te dördüncü kez nikah masasına oturduğu iş insanı Murat Özdemir ile ayrılacağı söylentileri günün konusu oldu.

Beyaz TV'de yayınlanan bir programda, Ebru Gündeş’in boşanma kararı aldığı iddia edildi. Pınar Eliçe, Gündeş’in pişmanlık yaşadığını öne sürerek, "Ebru Gündeş'in boşanma kararı aldığını duyduk. Bu durumun içeriğini net olarak öğrenip, önümüzdeki günlerde detayları açıklayacağız. Sıkıntı yaşanıyor ve 3 ila 5 ay içinde boşanma davası açılacağı söyleniyor" şeklinde konuştu.

Ebru Gündeş, boşanma söylentilerine karşılık olarak Instagram’da eşi Murat Özdemir ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa kalp emojisi ekleyen sanatçı, altına "İyi ki" notunu düştü.

Gündeş, Murat Özdemir ile evlenmeden önce, 2010'dan 2021 yılına kadar Reza Sarraf ile bir ilişki yaşamıştı. Sarraf, 17-25 Aralık yolsuzluk operasyonlarıyla anılmış ve ABD ambargosunu deldiği gerekçesiyle ABD’de bir süre tutuklu kalmıştı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *