"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2515 %-0.03
37,0372 %0.06
2.304.215 %-0.589
3.027,78 -0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Boşanma kararı almıştı: Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan şok itiraflar

Boşanma kararı almıştı: Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan'dan şok itiraflar

Son zamanlarda çıkan iddialara ilişkin sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan, şok itiraflarda bulundu. Doğan, açıklamasında "Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim." ifadesinde bulundu.

Şarkıcı Nihat Doğan'ın eşi Arzu Doğan, aldığı boşanma kararına ilişkin şaşırtan açıklamalarda bulundu. Nihat Doğan'ın Birçok kadın ile ilişkisi olduğunu aktaran Arzu Doğan, "Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım." dedi.

"NİHAT DOĞAN HEP ÇOCUK İSTEDİ"

Ayrılığın nedenine ilişkin paylaşımda bulunan Arzu Doğan, paylaşımında "Evet arkadaşlar, ayrılma nedenimiz budur: 4 yıl bir ilişkimiz oldu, 2 yıl sevgiliydik... Nihat Doğan hep çocuk istedi, sonra evlenmeye karar verdik. Evlendikten sonra çok şey ortaya çıkmaya başladı." ifadesinde bulundu.

"YUVAMI KURTARMAK İÇİN..."

Arzu Doğan, açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi:

"Yuvamı kurtarmak için sürekli kendimi kandırıyordum ama bir süre sonra birçok şeyden şüphelenmeye başladım" diyen Doğan, şöyle devam etti: "Eşimin telefonunu alıp araştırmaya başladım. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. Birçok kadınla ilişkisi var. Ve bu ilişkiyi sonlandırmaya karar verdim."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *