"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2612 %-0.05
37,0585 %0.18
2.302.828 %0.414
3.014,15 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin kızı Shiloh, soyadından 'Pitt'i çıkardı

Brad Pitt ve Angelina Jolie’nin kızı Shiloh, soyadından 'Pitt'i çıkardı

Brad Pitt ve Angelina Jolie'nin ilk biyolojik kızı Shiloh Nouvel Jolie-Pitt, soyadından "Pitt" ekini çıkardığını duyuran bir gazete ilanı yayınladı.

Los Angeles Times'ta yayımlanan duyuruda, Shiloh ismini "Shiloh Jolie" olarak değiştirmek için başvurduğunu açıkladı. Kaliforniya yasalarına göre, bir kişinin ismini değiştirme dilekçesinin onaylanabilmesi için yasal formların bir ay boyunca bir gazetede yayınlanması gerekiyor. Bu süre zarfında, talep gazetenin yasal bildirim bölümünde yer alıyor.

Shiloh, Mayıs ayında 18. yaş gününde soyadından "Pitt" ekini çıkarmak için başvuruda bulundu ve kendi avukatını tutarak masraflarını kendisi karşıladı.

Daily Mail'e konuşan bir kaynak, "Shiloh kendi avukatını tuttu ve masraflarını kendisi ödedi. Bu nedenle annesi bu durumu bilmiyor" dedi. Brad Pitt'e yakın bir kaynak ise People'a yaptığı açıklamada, altı çocuk babasının bu değişikliğin farkında olduğunu ve üzgün olduğunu belirtti.

48 yaşındaki Jolie ile 60 yaşındaki Pitt'in üçü evlatlık, üçü biyolojik olmak üzere Maddox(22), Pax(20), Zahara(19), Shiloh(18) ve ikiz kardeşler Knox ve Vivienne(16) adlarında altı çocuğu var.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *