"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin Cuma akşamlarının reyting kazanını belli oldu: Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti ekranda kapıştı!

Cuma akşamlarının reyting kazanını belli oldu: Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti ekranda kapıştı!

Cuma akşamlarının reyting savaşında Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti, 3. sezonlarıyla ekranlara döndü. İki dizinin kıyasıya mücadelesi, izleyicilerin merakla takip ettiği bir yarış haline geldi. Peki, dün akşam hangi dizi öne çıktı?

Televizyonda son iki yıldır Cuma akşamları kıyasıya bir mücadele yaşanıyor. Dün akşam, ekranların en iddialı iki dizisi olan Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti izleyicileriyle buluştu. İki dizinin de 3. sezonla ekrana dönüşü, reyting savaşlarını adeta ateşledi!

Seyran Fatih

Cuma akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen bu iki yapım, geçtiğimiz iki yıl boyunca  izleyicileri ekran başına kilitledi. Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını arasındaki rekabet, hem sosyal medyada hem de izleyici yorumlarında sıkça kendini gösteriyor.

Peki, dün akşamki bölümlerle bu kıyasıya mücadelede hangi dizi bir adım öne çıktı? Reyting sonuçları açıklandığında, Yalı Çapkını ve Kızılcık Şerbeti arasında tatlı bir çekişme yaşandığı ortaya çıktı. İzleyicilerin kalbini kazanan taraf ise Kızılcık Şerbeti oldu! Sevilen dizi, AB' de 8.92, TOTAL' de 7.10 ile sonuçlandı. Bu sonuç, dizi fanatikleri arasında tatlı bir rekabetin kapısını araladı. Şimdi gözler, gelecek haftalarda bu iki yapımın nasıl bir performans sergileyeceğine çevrildi!

Whatsapp Image 2024 10 05 At 10.12.44 (1)

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *