"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2394 %0.06
37,0612 %0.1
2.294.830 %-1.695
3.013,58 0,71
Ara
İşçi Haber Magazin CZN Burak hastanelik oldu! Son halini görenler şoke oldu

CZN Burak hastanelik oldu! Son halini görenler şoke oldu

Babası tarafından dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunan sosyal medya fenomeni CZN Burak, hastanelik oldu. Son halini görenler ise gözlerine inanamadı.

Yemek videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni CZN Burak, babasının kendisini dolandırdığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunduktan sonra zorlu bir döneme girmişti. Babasıyla olan ilişkisini sonlandıran fenomen, tek başına bir restoran açma sürecinde yaşadığı zorluklarla gündemdeydi. Tam da bu dönemde CZN Burak, hastaneyle ilgili bir paylaşımda bulundu.

İstanbul'da CZN Burak olarak bilinen ünlü fenomen Muhammed Burak Özdemir ile babası İsmail Özdemir arasındaki gerilim gündemde büyük yer tutmuştu. Bu gerilimin ardından yeni bir restoran açma sürecine giren fenomenin zayıfladığı gözlerden kaçmamıştı. CZN Burak, son olarak hastane odasından yaptığı paylaşım ile hayranlarını endişelendirdi.

Safra kesesi rahatsızlığıyla mücadele ettiğini açıklayan CZN Burak, son paylaşımıyla hayranlarını endişelendirdi. Zor günler yaşayan fenomen, bu durumu "nazar" olarak yorumlayarak Instagram hesabından açıklamada bulundu. Fotoğrafını yayınlayan Özdemir, paylaşımına 'Nazar. Çok şükür iyiyim biraz Safra Kesesinden rahatsızlığım vardı' notunu düştü.

Yemek videolarıyla ünlenen sosyal medya fenomeni CZN Burak, babası tarafından dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu. Ünlü fenomenin babası İsmail Özdemir ise bu iddiaların ardından yaptığı açıklamada, oğlu için "Annesinin genlerini almış" sözleriyle gündeme damgasını vurmuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *