"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2551 %0.1
37,1232 %0.27
2.300.416 %-1.889
3.015,29 0,77
Ara
İşçi Haber Magazin CZN Burak'a Özbek hayranı lüks araba hediye etti! Fiyatı ağızları açık bıraktı

CZN Burak'a Özbek hayranı lüks araba hediye etti! Fiyatı ağızları açık bıraktı

Çektiği yemek videolarıyla gündem olan ve sosyal medyada milyonlarca takipçiye ulaşan CZN Burak'a yine aynı Özbek hayranından lüks bir otomobil hediyesi daha geldi. İşte o lüks hediyenin dudak uçuklatan fiyatı...

Sosyal medyada yaklaşık 54 milyon takipçisi olan CZN Burak lakaplı fenomen Burak Özdemir, yaptığı yardımlar ve çektiği yemek videolarıyla hafızalara kazınmıştı.

Dünyada da ünlenen ve hayranları olan CZN Burak, Özbek bir hayranının lüks hediyesiyle gündeme oturdu. Daha önce tüm araçlarını satıp bu paraları yeni restoranı için harcadığını söyleyen CZN Burak, Özbek hayranından gelen lüks araba hediyesini sosyal medya hesabından paylaştı.

LÜKS ARACIN FİYATI 5 MİLYON TL 

Ünlü isim paylaşımın altına “Kardeş Özbekistan’da değerli dostum Aziz abim ve ailesi bana sürpriz hediye hazırlamışlar çok mutlu oldum çok teşekkür ederim" notunu düştü. Otomobilin fiyatının ise 5 milyon TL olduğu öğrenildi.

Aynı hayranının CZN Burak'a daha önce bir Mercedes hediye ettiği ortaya çıktı. Bu detay çok konuşulurken herkes hayranının ünlü fenomene neden otomobil ehdiye ettiğini merak etti.

czn-buraka-ozbek-haranindan-luks-araba-hediyesi-

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *