"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2743 %0
37,0500 %-0.01
2.311.449 %-0.76
3.028,28 0,01
Ara
İşçi Haber Magazin Danla Bilic'ten pişmanlık açıklaması: Yalvarıyorum yaptırmayın

Danla Bilic'ten pişmanlık açıklaması: Yalvarıyorum yaptırmayın

Sosyal medyanın popüler isimlerinden olan ve çektiği videolar ile üne kavuşan ünlü fenomen Danla Bilic, bu kez yaptığı paylaşımla takipçilerini uyardı. Dolgu işlemlerine yönelik açıklamada bulunan Bilic, "Yalvarıyorum yaptırmayın" dedi.

Birçok kişi tarafından sevilerek izlenen aynı zamanda eleştirilere de maruz kalan ünlü fenomen bu kez yaptığı paylaşımla takipçilerine uyarıda bulundu.

Paylaşımında Bilic, önceleri burun ve çenesinden ameliyat geçirdiğini, dudak dolgusu, göz çektirme, düzenli botoks yaptırdığını bunlardan da çok memnun kaldığını dile getirdi. Ancak paylaşımının devamında Bilic, "Aquafilling" ameliyatı sonrası yaşadıklarını anlatarak ameliyat sonrası meydana gelen olumsuzluklara değindi. 

"O ÖYLE BİR MADDE Kİ..."

Bilic, dolgu işlemiyle poposunu büyülttüğünü aktararak şu uyarıda bulundu:

"Yalvarıyorum yaptırmayın, o öyle bir madde ki enfekte olabiliyorsunuz. Ben iki sene önce enfekte oldum, bir ayım hastanede geçti. Dolgu asla ermiyor, popoya ve memeye yapılan dolgu vücudunda hakimiyet elde edip her yerine dağılıyor. Benim kaburgama kadar çıkmıştı, diz kapağıma kadar inmişti. Bazen öyle bir yerde toplanıyor ki tenis topu yutmuş gibi gözüküyorsunuz. İğrenç, rezalet bir şey. Kiminle konuştuysam aynı şeyi yaşamış."

"KURTULMAK İÇİN UĞRAŞIYORUM"

Uyarılarda bulunan Bilic, son olarak sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:
"Vücudunuza lütfen böyle bir şey yapmayın ben tamamen cehaletime yenilip, koşa koşa gidip güzel bir popom olsun istemiştim ve 3 senedir kurtulmak için uğraşıyorum." 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *